Kost

Helens Kost och Träning

Din Lilla Kost och Tränings Studio

Kostrådgivning

En kostrådgivare hjälper dig att uppnå en bättre hälsa, främst genom kost men också genom andra livstilsförändringar. Inom kosten kommer ständigt ny forskning och nya rön som stödjer olika bantningsformer och dieter som sällan eller aldrig håller just för att vi är olika och har också olika behov och förutsättningar. En kostrådgivare har dels ett ansvar i att hålla sig uppdaterad, men också ett ansvar i att ifrågasätta ny forskning. En kostrådgivare ser till helheten och kan hjälpa dig med en mängd olika kostrelaterade problem, tex att gå ned/upp i vikt, minska blodsockersvängningar, sockersug, inflammationer, svagt immunförsvar, stressrelaterade sömnproblem, allergier, olika magproblem eller få bättre resultat av träning!

 

Det går att få bukt på sina problem, alla individer är unika och det som fungerar för en person är kanske inte rätt för en annan.

 

 

 

 

 

 

Get Fit! Stay Fit!

Kom igång!

Paketet inkluderar 3träffar a 60 minuter

Träff 1.

Samma som Kostrådgivning (se ovan).

 

Träff 2.

Personlig Träning! Din nuvarande fitness status ligger till grund när vi utformar

ett individuellt anpassat träningsprogram. Vi övar teknik, utförande, intensitet för att du ska få rätt känsla för träningsprogrammet!

 

Träff 3.

Uppföljning av kostprogram och träningsprogram. Ev. mätningar. Hur har det gått?

 

Pris: 1875 k

 

 

OBS: Mer information om Personlig Träning ser du under fliken Personlig Träning!

 

Uppföljning till Get Fit! Stay Fit!

30 minuter

 

Behåll din nya hälsosamma livsstil med regelbundna uppföljningar! Vi träffas, går genom nya övningar i träningsprogrammet, sätter nya mål.

 

Pris: 300 kr alt. 5 ggr/1400 ksr

Kostrådgivning

60 minuter

 

För dig som vill gå ned/upp i vikt eller önskar göra förändringar i kosten av andra hälsoskäl, t ex. stress, magproblem, allergi eller annat.

 

Vid första mötet kartlägger vi dina nuvarande kostvanor. Om målet är att gå ned/upp i vikt gör vi eventuella mätningar, t ex BMI, vikt, midja/höft, vilket sen ligger till grund för vårt samtal om dina behov/mål. Jag ger dig inloggningsuppgifter till kostprogrammet (app) där du registrerar dina måltider. Jag kan enkelt coacha dig via min dator så att ditt kostprogram ska bli så bra som möjligt och jag finns aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal ifrån dig.

 

Pris: 650 kr

 

 

 

En Kostrådgivare hjälper dig:

 

  • Att uppnå en bättre hälsa genom kost och andra livstilsförändringar.
  • Att gå ned/upp i vikt.
  • Att minska värk och inflammationer.
  • Att få bukt med stressrelaterade magproblem.
  • Att bli av med sockerberoende/sockersug.
  • Att optimera intag av näringsämnen och energi genom kosten.
  • Att göra aktiva val som är bra för din hälsa.
  • Att på långsiktigt sätt förändra beteende i förhållande till mat och motion.