Kurser

Helens Kost och Träning

Din Lilla Kost och Tränings Studio

Kurser

 

Som Personlig Tränare möter jag ofta på människor som ständigt blir sjuka ett par veckor efter att de börjat träna.

 

Att få i sig rätt mängd näring och energi är minst lika viktig som den fysiska ansträngningen, och den energi som musklerna använder för att kunna utföra övningarna kommer från maten du äter. Om du sänker ditt energiintag samtidigt som du ökar din energiförbrukning får kroppen inte i sig det som den behöver för att immunförsvaret ska fungera optimalt och kroppen blir försvagad och därmed ökar risken för skador och sjukdomar. Tjejer äter alldeles för lite och får därmed också i sig alldeles för lite protein. När vi tränar bryter vi ned musklerna och för att vi ska återhämta oss behöver kroppen byggstenar, protein. Visst är det bra att äta mycket frukt och grönt men om vi ska orka med både det vardagliga och träningen behöver vi äta en balanserad, varierad kost med rätt mängd protein, kolhydrater och fett.

 

Många tjejer vågar knappt gå in på gymet av rädsla att bygga stora muskler utan väljer att träna uthållighet, tex löpning istället och en del vill träna men vet inte hur eller var de ska börja. En tjej kan inte bygga muskler lika lätt som en kille kan och därför behöver vi inte heller vara rädda för att styrketräna. Tjejer ska träna med fria vikter och inte i maskiner som många gör, och det för att aktivera så många muskler som möjligt vilket inte sker i maskiner. Träningen ska också vara funktionell för att kroppen ska bli både smidig, rörlig och stark.

 

Get Fit, Stay Fit! i grupp

 

Denna kurs är för dig som gärna tränar tillsammans med andra och vill göra konkreta förändringar när det gäller kosten och träningen. Kursen ger dig kunskap och motivation för att kunna göra en livstilsförändring. I kursen ingår kostföreläsning, individuella kostråd, tillgång till app för att registrera måltider, träning, korrespondans via email el telefon.

 

8 träffar fördelat på 8 veckor

Max 3 personer/kurs.

2600kr/person

 

Get Fit, Stay Fit!

i grupp ger dig:

 

  • Chans att träna tillsammans med andra!
  • Motivation!
  • Variation!
  • Intensiva och roliga träningspass!
  • Kunskap om kost och träning!
  • Mycket coaching!
  • Feedback